Om infantilisme, ageplay m.m.

Denne artikel er stadig under udarbejdelse.

Hvad er infantilisme?

Infantilisme dækker, i ordets seksuelle betydning, over mennesker som opnår lystfølelse ved at blive passet, puslet og behandlet som en baby og/eller opfører sig som en baby. Det kan være babyudstyret i sig selv – især bleer, men også sutter, sparkedragter, kravlegårde, gummibukser osv., der “tænder”, samt ritualerne: madning, bleskifte, pottetræning, påklædning og ‘visselulle’.

Skældud, smæk, tvangsmadning, lavement og indpakning m.m., alle situationer hvor de basale kropslige funktioner er underlagt legekammeratens kontrol og lune, kan virke stærkt pirrende. For mange er det følelsen af hjælpeløshed ved at være overladt og afhængig af ‘plejemoderens’ pasning og pleje. Der findes omtrent ligeså mange forskellige fantasier som der findes infantilister.

Det har INTET med rigtige børn at gøre 

Infantilisme  har intet med pædofili at gøre!. Der er desværre nogle som tror det, men en infantilist ønsker ikke at have sex med en baby, blot selv at blive behandlet som én.

Blefetischisme

At tænde på bleen er en subgruppe – bleen er en seksuel fetich som gør en tændt.

Ageplay

Ageplay (kan ikke finde nogen dansk term for det) er generelt alle der leger med at være en anden alder end de er som et rollespil. Det kan være far/lille pige, mor/teenager, lære/skoleelev, teenager der skal opdrages på osv. Igen – mulighederne er lige så store som den menneskelgie fantasis mangfoldighed.