Om mig

Bemærk, dette er langt fra færdig, jeg skriver lidt på det en gang i mellem.

Nu

Den korte udgave: 45 år gammel. Gift med min partner gennem 23 år. Arbejder med avanceret IT i en lederstilling.

Historien

Jeg vil her prøve at fortælle lidt om hvorfor jeg er som jeg er og hvordan det hele har formet sig fra jeg var lille. I første omgang springer vi dog lidt hurigt frem.

Jeg er født i 1970, i Silkeborg. Jeg voksede op i en lille landsby i midtjylland – ganske almindelig opvækst i den vel lidt bedre stillede del af samfundet. Min far var arkitekt og min mor chef i det offentlige.

Jeg har “altid” tændt på bleer. Også før puberteten. Det kan nok lyde underligt for mange af jer, men jeg onanerede fra en ganske ung alder (6-7 år) og ofte med fantasi omkring at få ble på. Dengang kunne jeg jo naturligvis ikke sætte ord på. Men fantasierne var der. Og enkelte gange lykkedes det mig at få fat i en ble fra besøg hos familie med små børn.

Lysten kom og gik som det jo er når man vokser op og har masser af interesser. Lad os så spole frem til 1990.

1990

Jeg er i gang med min ungdomsuddannelse – og er efterhånden kommet frem til at jeg er biseksuel eller bøsse. Men jeg synes det er svært at finde en kæreste – så jeg indrykker en kontaktannonce “fyr søger fyr” eller sådan noget. En af dem der svarede skrev om at bleer tænder ham og i så meget detaljer at jeg fik paranoia – jeg var sikker på at der var en der havde set indeni mit hovede og nu bare skrev for at drille.

Men selvfølgelig skrev jeg tilbage og vi mødtes et par gange – det var min første oplevelse med en anden hvor der var bleer med.

1991

Jeg er i mellemtiden flytte til Aalborg. Via internettet (og før det Compuserve) har jeg fået kontakt med ligesindede i flere lande. Men stadig ikke rigtig nogen i Danmark. Så jeg beslutter mig for at lave en forening for at møde andre. Dette var før internettet så derfor er jeg med i radio, TV og aviser – for at få reklame.