Kort om mig

Dette er en hurtig besvarelse af nogen af de mange spørgsmål der er kommet om mig i kommentarerne på Facebook. Jeg arbejder på en noget længere – men den er langt fra færdig

Jeg er født i 1970, i Midtjylland. Havde en ganske almindelig barndom, privatskole i 8.og 9. klasse, efterskole i 10. Uddannelsesmæssigt startede jeg med at tage en Højere Handelseksamen i Herning og derefter datamatikerudannelsen i Odense.

I 1993 mødte jeg min mand, og vi blev gift i 2003. Han er ikke selv til bleer eller det der ligner, men har heldigvis accepteret mig 🙂

Jeg var færdig med uddannelsen i 1995 og har siden arbejdet indenfor IT, både med softwareudvikling, support og projektstyring – og af flere omgange besiddet lederstillinger. I dag er mit arbejde mest med interne systemer, optimering af processer og programmering i bl.a. C#, JavaScript og Microsoft Dynamics CRM.

Vi bor i Nordsjælland – og har gjort det i rigtig mange år.

Mine fritidsinteresser dækker bl.a. over fotografering, gode film og god mad og drikke 🙂 Og så går meget af tiden med at drive det site vi har, chatte med venner og lære mig nye tekniker til brug på hjemmesiden (nu: CSS, Ruby on Rails og Bootstrap.

Er der noget du er nysgerrig på så kig rundt på bloggen her – og spørg gerne.

Tak fordi du kiggede forbi 🙂

mvh
Nikolaj