Crinkle Crate – jul 6 gange om året

For et par år siden så Crinkle Crate dagens lys.

For dem der ikke kender “crate” konceptet så er den korte forklaring at man abonnerer på en service der med faste mellemrum pakker og sender overraskelser til dig. Jeg tror den første og mest kendte var “Loot Crate” – og en anden meget kendt er “Japan Crate” med japansk slik. 

I starten var Crinkle Crate en fast service – så man altid fik en pakke bleer med. Fragten af det gjorde at jeg med det same afskrev den da det ville blive alt for dyrt at få hjem.

Så tidligere på året (2017) ændrede Crinkle Crate koncept så man kan sammensætte sin egen pakke ud fra nogle valgmuligheder, og det gjorde at jeg tegnede abonnement.

Valgmuligheder

De forskellige pakker er i 3 kategorier med 2 valg for hver:

 • Legetøj / tilbehør
  • Small toy / accessory pack
   2-3 ting, legetøj, sut, sutteflaske, bamse eller den slags
  • Full toy /accessory pack
   Det samme som den lille pakke + 1-2 ekstra ting
 • Bleer
  • Sample Diaper Pack
   4 bleer fra månedens type
  • Full Diaper Pack
   En hel pakke bleer af månedns type
 • Tøj
  • Single Clothing Pack
   En body eller lignende stykke tøj
  • Full Outfit Clothing Pack (ny i Oktober 2017)
   2-3 stykker tøj – ikke det samme som i Single så de 2 pakker kan kombineres

Bestillingen

Jeg bestilte på deres nye service den 1. juli – og pengene (US$ 82 / 546,39 kr.) blev trukket allerede den 10. juli. Min første bestilling var: Full toy / accessory pack og “Single Clothing Pack”

Ventetid

Pakken var vist oprindeligt planlagt til afsendelse i august, men de oplevede lidt længere toldbehandling så pakken blev først afsendt med UPS den 25. september. Da de ikke leverer udenfor USA så får jeg pakkens sendt via en eftersendelsesservice – Shop USA – som jeg har brugt i mange år. Pakken ankom til Shop USA mandag den 2. oktober. Jeg fik den pakket sammen med et par andre forsendelser og den blev sendt fra USA den 5. oktober (de sender flyfragt hver torsdag).

Allerede tirsdag den 10. oktober kunne jeg hente pakkerne i den lokale Meny (GLS pakkeshop).

Samme dag var der ankommet pakke med sokker fra Kina, pakke fra Diaper-minister i Frankrig, pakke med overalls fra ASOS – så alt i alt var det 6 pakker med baby/little relateret indhold jeg kunne pakke op. Der manglede bare and og flæskesteg så var det jo juleaften 🙂

Så en hel indkøbsvogn med pakker fuld kørte jeg hjemad.

Jeg skal ikke kede jer med de andre pakker i denne blog, så lad os hoppe direkte til Crinkle Crate.

Indholdet

Jeg havde virkelig ingen idé om hvad der ventede – bortset fra den lille krokodille som jeg havde spottet på det billede ShopUSA tog da de modtog pakken. 

 

Alle Alle tingene på nær krokodillen og sutten var paket ind i silkepapir. Det kunne jeg godt lide – der var lidt mere overraskelse. Med i pakken var også et kort med en oversigt over indholdet – og her kunne man så også se hvad der var i de pakker man eventuelt ikke havde valgt.

 

Temaet for denne pakke var “Peter Pan”.

 

 

Der var også et slogan med, der nogenlunde oversættes til dansk som:

Små

Burde Aldrig Blive Sendt I Seng

De Vågner Altid Op
En Dag Ældre

 

Så i pakken var altså dette lille kort med slogan og oversigt over indholdet.

 • Pudebtræk med slogan
 • Peter Pan historiehæfte fra Disney
 • Krokodille-bamse
 • Grøn og gul sut
 • Peter Pan & venner baby-body

 

 

 

   

Vurderingen

For at give en vurdering så må man nødvendigvis også overveje omkostningerne. Det jeg fik her kostede incl. fragt i USA 546,39 – hertil kommer så fra fra USA til Danmark samt told og moms. Da jeg sampakkede med lidt andre ting så kan man ikke direkte regne fragten ud, men hvis man kun fik sendt denne pakke ville fragt udgøre US$ 47,-  og told/moms US$ 31,-. Jeg sparede lidt pga sampakning, så mit gæt er at dette alt i alt  har det altså kostet omkring 950 kr.

Det er mange penge! Men … man får noget som er lavet specielt til formålet. Man får en overraskelse og nogen der har gjort det for at glæde en. Skal man se nøgternt på det så er det ikke værdi for pengene. Så hvis jeg havner i økonomisk uføre ville dette helt klart være et første der blev skåret væk. Men lige nu beholder jeg abonnementet en stund.

Jeg glæder mig allerede til at se næste pakke – her har jeg bestilt den store tøjpakke så der kommer så vidt jeg kan se en ternet body der er lavet som en skjorte, og nogle korte smækbukser.

Det er jo alt sammen prioritering på hvor man vil bruge sine penge – og jeg har længe savnet noget tøj der matcher en lille dreng, bortset fra baby body’erne. Så det bliver spændende at se.

Til slut lige et billede med den body der fulgte med – jeg sidder sammen med Quad – min sovepanda – og den store panda “Asbjørn i baggrunden.  Krokodillen stak af – og væltede Harrpds Julebamse 2017 “Bertie” som jeg fik af min mand da han kom hjem fra London.

 

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.