Tøj skal der til :-) – og bleer…

Jeg er ikke den store tøjshopper – når jeg køber ind så skal det helst være hurtigt og nemt. Jeg er den type man der finder et par bukser jeg kan passe og tager et par i hver farve. Eller 4 skjorter af samme model (dog ikke dueblå allesammen).

Men alligevel har jeg indenfor de sidste 5 dage købt både voksentøj og babytøj. Ganske vist på nettet, men alligevel 🙂

Voksentøj

Ikke nok med at jeg i sidste weekend for første gang bestilte hos tsheader-logo, så har jeg lige bestilt noget mere babytøj også.

Tailor Store først. Min mand har allerede købt nogle skjorter og bukser hos dem, men jeg har ikke lige haft lejlighed til at bestille da jeg ofte først for taget mig sammen til at købe tøj når det haster.

Tailor Store tøjMen i sidste weekend var der et specialtilbud så tilpasninger på skjorter var gratis. Så nu måtte det være. Det er et fantastisk smart system de har lavet. Man vælger model, stof og alle detaljer på skjorten, indtaster derefter sine mål – og 3 uger senere modtager man forhåbentlig noget der passer. At tage alle mål kræver en medhjælper, men nu er de lagt ind til fremtidig brug. Måske kommer der små-tilpasninger, forhåbentlig lidt mindre størrelser efterhånden som jeg taber mig. Men jeg har en tro på at det jeg får i første omgang stadig er brugbart.

Det blev til en skjorte, et par bukser (med bælte), en poloshirt og et par boxershorts – alle i mit eget stof og detaljevalg (afbildet her til venstre). Et par sorte t-shirts blev det også til. Men så må det også være nok til en start. Sammen med en rabatkode endte jeg med “kun” at betale 2.044 kr. for  alle 7 dele. Kvaliteten plejer at være god, så i virkeligheden er det ikke så voldsomt.

Babytøj

Eftcars-onesie-adult-print-short-legs-snaps-crotch--1000x1000ersom jeg er blevet lidt for stort (jeg er ved at tabe mig heldigvis) så er der for meget af mit babytøj jeg slet ikke kan passe for tiden. Og da jeg sandsynligvis skal vise mig fra min lille side om en måned så var det jo en god lejlighed til at tage mig sammen og få bestilt lidt.

Jeg har længe haft kig på ABDL Factory, og valget faldt på en body med ben, med motiv af biler og en lille elefant.

Det er jo altid svært med mål, især når man som jeg er lidt rund om livet, men hvis den passer tænker jeg den skal bruges til en messe som jeg skal deltage på inden længe (mere om det snart).

Desværre er ABDL Factory ikke billig at handle ved, deres priser uden moms – man kan først se når man er ved at bestille hvad prisen ender på. Men allerede før moms er prisen på bleer lavere i Tyskland.

Så derfor endte resten af mine indløb hos Oliver – Save Express. Det må være verdens mest velassorterede blebutik. Ihvertfald har han et imponerende udvalg.

Så jeg fandt 2 bodyer og en masse bleer. Især den stribede synes jeg er fed, og måske lidt mere passende til den aldersgruppe jeg helst identificerer mit indre barn med. Krydser fingrer for at størrelsen passer, ellers må jeg jo prøve at få dem afsat til andre 🙂

stribetcarsoneise

Nu jeg var i gang røg der også lige nogle bleer med i pakken, så der er lidt fyld op igen. Billeder af dem når de ankommer om en uges tid.

Det der er på vej er:

  • Crinklz Medium
  • Crinklz Large
  • BetterDry Large
  • Rearz Spoiled Large
  • Sexy Adult Diaper Large
  • Abri Form Premium S4 xPlus Small

De sidste kan jeg helt sikker ikke passe, men indimellem har vi besøg af nogle der er knapt så store om livet 🙂 De andre er for at finde ud af om Large eller Medium sidder bedst, jeg er lige på kanten mellem 2 størrelser ved de fleste mærker.

Nå, tid til at slutte for i dag – vi skal tidligt op i morgen og til Jylland. Jeg håber I alle må få en fantastisk weekend.

 

 

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.