Hvordan færdes man som voksenbaby i det offentlige rum?

Dette er et meget alvorlig emne.

Ja egentlig synes jeg dette indlæg burde være unødvendig at skrive, men en kommentar der kom til den trailer DR3 lagde online før min medvirken i ”Spørg Mig Om Alt” gør det bydende nødvendig.

For det første – jeg er aldrig åbenlys baby når jeg er i det offentlige rum. Ikke fordi jeg er blufærdig, men fordi jeg er opmærksom på ikke at krænke andres blufærdighed, da det ikke på nogen måde er fair at eksponere fremmede for det.

Kommentaren var denne:

Ved ikke helt hvad jeg skal synes om det her, har desværre haft en oplevelse i Rasmus klump land i Tivoli, hvor en voksen mand lå på puslebordet, fuldstændig på samme vilkår som ham her i videoen, det var fandme ikke iorden, og vi gik til vagterne i Tivoli og "baby" og hjælper blev omgående smidt ud af Tivoli. da han gik ud derfra, sagde han bare at det var hans handicap.. Som om det stadig gjorde det helt legalt at en voksen mand lå på puslebord med sut i munden og blev skiftet.. Hvis det var hans handicap havde jeg nok valgt et andet sted alligevel..
Kommentar fra Facebook

Ved ikke helt hvad jeg skal synes om det her, har desværre haft en oplevelse i Rasmus klump land i Tivoli, hvor en voksen mand lå på puslebordet, fuldstændig på samme vilkår som ham her i videoen, det var fandme ikke iorden, og vi gik til vagterne i Tivoli og “baby” og hjælper blev omgående smidt ud af Tivoli.

Da han gik ud derfra, sagde han bare at det var hans handicap.. Som om det stadig gjorde det helt legalt at en voksen mand lå på puslebord med sut i munden og blev skiftet.. Hvis det var hans handicap havde jeg nok valgt et andet sted alligevel..

Jeg er simpelthen så forarget over at nogen kan være så grænseløst ubetænksomme at udsætte andre for ovenstående- der er så mange ting der ikke er i orden her! Det værste er at det sker et sted hvor der kommer børn; og altså ærlig talt folkens – i det hele taget siger det da sig selv at man ikke bliver skiftet åbent et sted hvor der kommer andre!
At gøre dette er ødelæggende for ethvert håb om accept vi nogensinde kan have.

Hvis jeg nogensinde får kendskab til nogen der gør sådan, så bliver de udelukket fra alle internet sites og alle arrangementer som jeg står for. Jeg kan ikke på nogen måde billige den slags – så er det sagt.

Ja! Jeg er selv blevet skiftet i Legoland, men sgisme da ikke i det åbne. Sådan noget gør man kun hvis døren kan låses og så er den simpelthen ikke længere. Kan man ikke finde ud af det, så bør man ikke færdes blandt andre mennesker.

Jeg kan godt have ble på når jeg er ude – men det er altså så man ikke ser den. Tøjet kan godt give et hint af at der måske er noget barnligt over mig – men altså ikke så det kan støde hverken voksne eller børn.

At lege baby må nødvendigvis ske under private former eller i lukkede forsamlinger hvor det er accepteret (fetichfester, sexklub og lignende).

Så er den altså ikke længere!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.