Den sidste uge: 2 interviews i radio

Hej alle,

Den sidste uge er gået hurtig – travlt på arbejde og ikke så meget babytid. Radio 24Syv havde et indslag med mig tirsdag, og Radio P4 Midt/Vest om torsdagen. Men nu er det mediecirkus vist også slut.

Radio 24Syv

Det var et fantastisk interview i 24Syv synes jeg – og min mand var ret begejstret. Vinkel var reaktionerne på min medvirken i Spørg mig om alt og hvorfor jeg gør det. Du kan høre det her hvis du springer til 19:40 i podcasten.

Kaare Svejstrup syntes ikke at en af dem der havde truet mig skulle slippe så nemt så et par dage senere havde de ringet ham op. Hør ham her hvis du springer til 02:39 i podcasten her.

DR P4 Midt / Vest

Et lignende, men kortere indslag var i P4 Midt/Vest – jeg er vokset op i Sparkær så nu går der nogle hundrede gamle mennesker og undrer sig over hvem det kan være. Klik på afspilleren herunder for at høre det – hvis du har lyst.

Reaktioner I fra Twitter

Der har også været nogle mindre gode oplevelser – der er en på Twitter der har sendt mig hade-beskeder. Han forstår åbenbart ikke at Twitter er et åbent medie – og var rimelig hård i hvad han skrev. Jeg har rapporteret det til Twitter. Indtil vil jeg ikke skrive mere om den sag her (men har nemt kunne finde ud af hvem han er, Facebook profil og adresse).

Reaktioner II fra Twitter

En anden skrev

Jeg må indrømme at jeg ville ikke ansætte ham hvis han kom til samtale hos mig efter denne udsendelse. Sorry. #spørgmigomalt #voksenbaby

Så jeg måtte jo lige finde ud af hvad der var op og ned – han er åben bøsse så jeg svarede:

Trist når minoriteter diskriminerer minoriteter. Skal vi mødes til en kop kaffe? Du fik vist ikke svar på alle spørgsmål på DR3TV

Kort svar:

nej, tak men tak for tilbuddet.

Men så let slipper man ikke – jeg synes det er ret vigtig at man ikke dømmer mig ud fra den trailer der gik viralt. Så jeg spurgte derfor:

OK. Så du selve udsendelsen DR3TV? At jeg har en fetish har ikke nogen negativ indvirkning på det arbejde jeg leverer. 😉

Og så kom ellers det lange svar (3 tweets klippet sammen her):

ja, jeg så den. Image i erhvervslivet betyder meget og om folk er til fisting, voksenbaby leg eller s&m er lige meget men når man går offentligt har det en konsekvens. Jeg ville skifte bank eller rådgiver hvis min rådgiver sprang offentligt ud spm voksenbaby eller fister. Jeg kan ikke sidde overfor ham og høre om pensionsopsparing med den viden. Sorry.

Jaja – havde mest lyst til at spørge ham hvordan han ville have det med hvis jeg nu skrev at jeg ikke kunne have en bankmand der er åben bøsse. Men jeg nøjes med at sige tak for svaret og at der jo ikke er nogen der genkender mig på gaden. Det er der heller ikke, måske hvis jeg tog Quad (min panda bamse) med mig 🙂

Anyway – du kan ikke vinde dem alle.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.