Ro på og ros på andre sites

Der er ved at være lidt mere ro på (bortset fra at jeg skal i Radio 27Syv på tirsdag kl 7:15). Men så har jeg jo også tid til at søge lidt på nettet og set at min medvirken i Spørg om alt faktisk ikke kun har hjulpet andre voksne babyer og lignende, men også har gjort indtryk i andre miljøer.

På et site om alternativ livsstil var der en bruger der skrev:

Jeg forstår ikke hvorfor jeg skammer mig sådan. Det er jo ikke fordi, det er noget ulovligt jeg har lyst til/ tænder på. Jeg skammer mig bare så fandens meget over det.

Brugeren Eleonora kom med nedenstående udtalelse som rører mig dybt:

Vil anbefale dig at se DR3 programmet “spørg mig om alt” med Nickolaj, voksenbaby. Han er så afslappet og hviler i sig selv over sin fetish, som jo normalt er forbundet med netop skam og hån.

Jeg havde det lidt bedre bagefter. 🙂

Tak til Camilla Kenya for:

Senere så vi “Spørg mig om alt” – et program som havde været på DR3, med en såkaldt “voksenbaby” – og nej, jeg kommer aldrig til at forstå den fetisch, men han skal selvfølgelig bare have lov til at have den, og som han selv sagde, så søgte han ikke folks forståelse – men han ville accepteres – og fra min side er han hermed accepteret.

Og endelig et link til migogmintinderbaby – tak for støtten. Det luner altid 🙂

Med en lille Gin og Tonic er det tid til at gå i seng, tremmesengen er udlånt i nat så jeg må flytte over på gæsteværelset.

Min mand og jeg sover ikke i samme rum så ofte, vi snorker begge om kap. Håber det kan ændre sig når vi får tabt os lidt mere. #MadgladErManJO

One thought on “Ro på og ros på andre sites

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.