Spørg mig om alt – sådan gik det

Pyha, de sidste 3 dage har været hårde. Men også meget overvældende.

Jeg er gået fra at være en absurd freak (hvis man kun kender mig fra den trailer der gik viralt), til at være omgivet af respekt. Det er helt vanvittigt så mange grænser vi fik rykket ved live-showet og den efterfølgende live-chat på godt en time.

Vi kom hjem fra DR Byen 00:30 og jeg havde helt ufattelig svært ved at falde i søvn oven på det. Der havde bare været så mange gode spørgsmål, både i showet og på chatten bagefter. Jeg var gået direkte ud af studiet, blevet interviewet kort af web redaktionen på vej til chatten. Da jeg endelig fik logget af chatten og kigget på telefonen lå der 15 beskeder via Facebook og SMS fra familie, venner og kolleger som alle synes det var gået rigtigt godt. At jeg havde virket perfekt på skærmen. Det er sindssygt at der er så mange der støtter mig.

Jeg har ikke selv set udsendelsen i sin helhed endnu – glæder mig til det, og det sker i morgen.

Lige et par af de tilkendegivelser der kom på facebook:
2016-02-05_20-38-47Især en kommentar som denne viser at der er flyttet noget:

Som mange andre blev jeg nok meget overrasket over hvordan mine fordomme blev dræbt, jeg havde regnet med at jeg ville grine mig gennem hele udsendelsen, fordi at en angora karakter var i levende live, men jeg blev slemt skuffet! 😀

Min favoritkommentar må dog stadig være “Det kan godt være han er en baby, men han har nosser som en tyr!” 🙂

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.